Tessa

Tessa wil later graag iets met dieren doen. Het opzetten van een kinderboerderij of manege baas zijn lijkt haar cool.
Tessa

Tessa, 15 jaar, woont sinds begin 2011 fulltime bij ons

We weten het nog als ‘de dag van gisteren’ dat Tessa hier voor het eerst binnenkwam; schuchter en dapper tegelijk. Borko, onze hond, en zij waren gelijk maatjes. Tessa had op meer dan 9 verschillende plekken gewoond, wij waren nummer zoveel. Ga daar maar aanstaan als 8 jarige.

 

Ook had Tessa vijf scholen in anderhalf jaar tijd gehad voor ze bij ons kwam wonen. Vanaf het eerste begin hadden we een onvoorwaardelijk vertrouwen dat het goed kwam. Wij hebben daardoor kunnen voorkomen dat Tessa naar een halfgesloten instelling moest. We zijn heel trots op haar! Tessa is een dapper, lief, vrolijk kind die heel goed in staat is geweest zichzelf aan te passen aan haar nieuwe gezinssituatie.

 

Ook heeft ze gelukkig heel goed en regelmatig contact met haar mama, broer en de rest van de familie. Tessa heeft geen last van loyaliteitsproblemen wat heel bijzonder is. Zij zit nu op de middelbare school, heeft veel vriendinnen, is gek op dieren en waterpolo. Tessa wil iets met dieren gaan doen. Tessa is, sinds ze hier woont, tien kilometer gegroeid in haar hele zijn. Ook heeft ze vertrouwen gekregen in zichzelf en mensen om haar heen. Prachtig om te zien!